HC Gammer

games

HTML

Friss topikok

  • SnoOzE: Jah és amikor belépek nem jön ki hogy profilt csináljak, hanem egyből az online profilba akar belé... (2011.06.21. 15:47) Call Of Duty 5: WaW 1.5-ös multi gondok
  • Nyaligátor: NA ez mekkora egy game! Mondjuk nekem a törések tetszenek, meg hogy benne van az egész ninjucu any... (2009.11.06. 15:48) Batman: Arkham Asylum
  • pokemonskill: ííí... Nagyon jó lesz ez a játék!! Kicsit hajaz a The Unit-ra, ami szerintem nagyszerű:D Alig váro... (2009.09.28. 10:57) CoD: Modern Warfare 2 - egy egész pálya
  • Busta: Háát ez nagyon állat :)))) azért a finder megtalálta gates-et :) (2009.09.21. 18:19) Gates vs Jobs
  • Kagai: Láttam belőle, azért erős az ACE COMBAT 5 érzés, leszámítva persze, hogy a Sidewinder tankok ellen... (2009.09.19. 12:42) "Berlin felett az ég": Il-2 Sturmovik konzolra

Linkblog

2008.12.17. 15:40 nagyM

Fallout, Fable 2, Midnight Club és Mercenaries DLC-k

Címkék: tech játék game kiegészítő szórakozás fallout 3 dlc

A Fallout stílusosan téli ruhába öltözik, a Fable 2-ben egy új szigetet kapunk, de lesz letölthető tartalom a Midnight Club L.A.-hez és a Mercenaries 2-höz is.

Fallout 3: fagyos tájakon

A Fallout harmadik epizódjához több letölthető tartalmat is terveznek: nemrégiben elérhetővé vált a pályaeditor, jövő év elején pedig érkezik az első DLC, amely egy kis havas feelinget kölcsönöz a játéknak.

Az Operation Anchorage című kiegészítő 4-5 órányi plusz játékidőt jelent, a küldetések teljesítése során újabb páncélokkal, fegyverekkel, speciális tárgyakkal és kitüntetésekkel gazdagíthatjuk karakterünket. A továbbiakban még két kiegészítőre (The Pitt és a Broken Steel) számíthatunk, sajnos azonban csak XBox-on lesz elérhető a cucc.

Midnight Club L.A.: még nagyobb terület és új verdák

A Rockstar csapata is kedveskedik egy kicsit a Midnight Club játékosainak egy DLC-vel és némi ingyenes térképbővítéssel.

A térképet legalább harmadnyi területtel növelő South Central Upgrade Map díjmentesen lesz letölthető és olyan újabb helyszínekkel bővül a térkép, mint az Exposition Park, a USC campus, a Watts Towers, a Shrine Auditorium, a Crenshaw Plaza, és az LA Memorial Coliseum.

A South Central Content Packkért már feltehetően fizetni kell, de kapunk érte újabb kocsikat, eseményeket, versenyeket és zenét. Mindkét konzolon elérhetőek lesznek majd az extra tartalmak, valamikor a jövő év elején.

A Fable 2 egy szigettel bővül

Amíg a PC-sek még azt lesik, hogy mikor jelenik meg az ő platformjukra is a Fable 2, addig az Xbox-szal rendelkezők már az első DLC-re izzítják accountjaikat.

A december 22-étől megvásárolható Knothole Island elnevezésű cucc egy új szigettel bővíti a játékot, ahol új ellenfelek és régi ismerősök várnak ránk.

Mercenaries 2 játékmódok ingyen

A Mercenaries 2-höz is letölthetővé válik egy ingyenes kiegészítő, amely már a Sony rendszerén és az XBox-on is elérhető. A Blow It Up Again nevű csomag csupán 4 új játékmódot tartalmaz. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hcgammer.blog.hu/api/trackback/id/tr80826351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása